60 Års erfaring indenfor plast og værktøj
A.K. Iversen A/S blev grundlagt i Randers i året 1944 af Anton Kristian Iversen. Firmaet var kendt under navnet ”Iversen´s bakelitfabrik”.

Anton Kristian Iversen var en af pionererne indenfor de termohærdende materialer, mest kendt som bakelit. Hans kendskab til produkterne stammede helt tilbage til 1935-36 hvor han i løbet af de næste år fik så stor viden om disse, at det var muligt at
starte egen virksomhed. Siden starten blev der lagt vægt på, at firmaet selv fremstillede alle de formværktøjer, som blev anvendt til produktionen.

I en ung alder overtog sønnen Poul Iversen det daglige ansvar for firmaet og han så tidligt, at fremtiden lå i de termoplastiske materialer og den automatiske drift dette kunne medføre.

Denne vision viste sig at holde stik, og i dag er virksomheden en moderne plastik -og værktøjsfabrik, der følger den nye udvikling indenfor branchen.

Fremtiden er sikret, idet sønnen Allan Iversen og datteren Dorte Iversen er på plads i firmaet som 3. generation. Visionen for fremtiden er at fastholde den høje kvalitet og hele tiden være på forkant med den nye teknologi og samtidig holde kunden i centrum.